OVER MIJ:

 Sinds 31 jaar heb ik een zelfstandige praktijk voor Psycho-Sociale  Zorgverlening.

Ik werk vanuit een holistisch Mensbeeld, waarin ook aandacht wordt besteed aan Zingeving en Bewustzijnsverdieping en verbreding.

Ruim 33 jaar ben ik werkzaam geweest als GGZ-verpleegkundige in de klinische psychiatrie. Momenteel werk ik reeds 31 jaar als vrijgevestigd therapeut, participerend in diverse samenwerkingsverbanden o.a. in Bergen op Zoom, Vlissingen en Goes. Als GGZ-verpleegkundige ( ZZP-er) , ben ik in opdracht werkzaam in de revalidatiegeneeskunde bij SRN TopZorg.

In mijn zelfstandige praktijk werk ik met verschillende vormen van integratieve therapie o.a. Hypnotherapie, ACT, EMDR, NLP, Hartcoherentie,  Adleriaanse therapie, Mindfulness en droomduiding.

Sinds 2000 ben ik ECP-Therapeut en heb sinds 2001 de licentie NLP-Practitioner. Sinds 2007 EMDR-Practitioner. Ik ben BIG-geregistreerd als GGZ verpleegkundige met veel klinische ervaring en specifieke aandacht voor trauma/PTSS/autisme en levensproblematiek. Sinds 2017 ben ik ACT-trainer. In 2020 heb ik de opleiding tot Psychosociaal Counselor afgerond. 

Nieuwe aanmeldingen kunnen i.v.m. wachtlijst vanaf 1 juli 2024 pas weer worden aangenomen. 

Zelfstandige praktijk Bergen op Zoom Uitsluitend op woensdagochtend-in overleg- vanaf 09.00 uur. Eventueel ook online mogelijk. 

Praktijkadres:

  • Groenewoudseweg 2
  • 4613 BJ Bergen op Zoom

De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

 

2. Zelfstandige praktijk Goes: 

  • adres: Kloetingseweg 48 : "Zorg onder 1 Dak".
  • 4462 BA Goes (afslag Kloetinge)

    

  • Woensdagmiddag-en Donderdag ben ik in Goes fysiek aanwezig. 
  • De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.  

U kunt mij bereiken op: 

  1. email: c.bak@extenzo.nu
  2. tel.: 06-40379443
  3. of door gebruik te maken van het contactformulier op de contactpagina. ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw hulpvraag met u af te stemmen.